COMUNICATE

„Atunci când dăm tot ce avem mai bun în noi, nu putem şti niciodată ce miracole apar în viaţa noastră sau în viaţa altora.” — Helen Keller

Comunicat privind Centrul „RESPIRO PENTRU PERSOANE ADULTE CU DIZABILITĂȚI – SF. IOAN BOTEZĂTORUL”

Publicat: 03/07/2023, 16:13, Actualizat: 03/07/2023, 16:14

        Vă facem cunoscut că în cadrul Direcției Generale de Asistență Socială Craiova s-a deschis și funcționează Centrul „RESPIRO PENTRU PERSOANE ADULTE CU DIZABILITĂȚI – SF. IOAN BOTEZĂTORUL”, cu sediul în Craiova, str. Tabaci, nr. 3.

       Serviciile sociale oferite în cadrul acestui așezămant sunt GRATUITE și vin în sprijinul dumneavoastră pentru a vă ajuta să vă soluționați problemele personale referitoare la efectuarea concediilor de odihnă (plecare din localitate), probleme administrative, probleme medicale, etc., prin preluarea responsabilității îngrijirii persoanei cu dizabilități, în această perioadă.

       În cadrul Centrului „RESPIRO PENTRU PERSOANE ADULTE CU DIZABILITĂȚI – SF. IOAN BOTEZĂTORUL”, bolnavii de care vă ocupați, vor primi îngrijiri medicale, de recuperare psiho-motorie, de administrare a tratamentului prescris de către medicii specialiști, de găzduire și hrană.

       Admiterea se face pe bază de cerere la sediul Centrului „RESPIRO PENTRU PERSOANE ADULTE CU DIZABILITĂȚI – SF. IOAN BOTEZĂTORUL”, sau la oricare dintre sediile Direcției Generale de Asistență Socială Craiova, str. Mitropolit Firmilian, nr. 14, respectiv, str. Eustațiu Stoenescu nr. 8, bl. T8 – parter. Relații suplimentare pot fi obținute la tel. 0760261532 sau la oricare dintre telefoanele Direcției Generale de Asistență Socială Craiova, respectiv 0351428364; 0251437617.

       MENȚIONĂM CĂ SERVICIILE CENTRULUI „RESPIRO PENTRU PERSOANE ADULTE CU DIZABILITĂȚI – SF. IOAN BOTEZĂTORUL” SUNT GRATUITE ȘI NU VOR AFECTA SALARIUL ASISTENTULUI PERSONAL SAU INDEMNIZAȚIA PERSOANEI CU HANDICAP GRAV.