COMUNICATE

„Atunci când dăm tot ce avem mai bun în noi, nu putem şti niciodată ce miracole apar în viaţa noastră sau în viaţa altora.” — Helen Keller

Publicat: 25/11/2019, 15:27, Actualizat: 25/11/2019, 15:41

LA DATA DE 25.11.2019 – are loc LANSAREA CAMPANIEI NAȚIONALE DE INFORMARE ȘI CONȘTIENTIZARE PRIVIND VIOLENȚA DE GEN, CARE VIZEAZĂ PROMOVAREA NUMĂRULUI UNIC DE URGENȚĂ 112 ȘI A LINIEI NAȚIONALE TELEFONICE GRATUITE PENTRU VICTIMELE VIOLENȚEI DOMESTICE CU NUMĂR UNIC - 0800 500 333 (DE LA NIVELUL ANES) ÎN CADRUL PROIECTULUI “EFFECTIVE CRIMINAL JUSTICE SYSTEM STRATEGIES AND PRACTICES TO COMBAT GENDER-BASED VIOLENCE IN EASTERN EUROPE”, FINANȚAT DE CĂTRE OSCE ȘI IMPLEMENTAT DE CĂTRE IGPR ÎN PARTENERIAT CU ANES, ASOCIAȚIA ANAIS ȘI FUNDAȚIA SENSIBLU (diseminarea afișelor/asigurarea publicității afișelor(5.000 de exemplare/pe țară) și a unui spot radio (site-ul OSCE, site-urile Poliției Naționale, site-ul ANES, SITE-URILE ONG-URILOR, INSTITUȚII DE PROFIL, FACEBOOK, TWITTER ȘI INSTAGRAM ETC.,).

Cel puțin 15.000 de participanți/potențiale victime vor beneficia de informare cu privire la posibilitățile de a raporta un caz de violență bazată pe gen.

TOATE MATERIALELE (POCKET CARDURI, POSTERE, TV SPOT, RADIO SPOT, SOCIAL MEDIA VISUAL) POT FI VIZUALIZATE PE URMĂTORUL LINK: